Об’єднання територіальних громад

В продовження ініціативи білоцерківського міського голови що до об’єднання територіальних громад  на порядок денний п’ятнадцятої сесії Білоцерківської міської ради сьомого скликання було винесене питання «Про добровільне об’єднання територіальних громад»

Перед початком голосування міський голова Геннадій Дикий вкотре наголосив на важливості даного питання як для розвитку міста, так і для розвитку громад, з якими планується об’єднання. Реформування адміністративно-територіального устрою дасть можливість створювати нові робочі місця в усіх населених пунктах громади, реалізовувати проекти щодо її розвитку, покращити інфраструктуру, забезпечити виділення коштів на підтримку, першочергово, тих установ та закладів, які обере, безпосередньо, сама об’єднана громада.

Ще під час громадських обговорень  дана ініціатива Геннадія Анатолійовича Дикого здобула майже одностайну підтримку депутатів Білоцерківської міської ради. Депутати висловили свої думки і зауваження  щодо даного питання. Всі вони були взяти до уваги.

За результатами голосування тридцять депутатів з тридцяти присутніх висловили згоду на об’єднання і проголосували одноголосно «за».

Наступним етапом буде надсилання листа за підписом міського голови до рад, залучених до об’єднання. В тридцятиденний строк, голови рад мають провести громадські слухання по даному питанню і винести його на найближчу сесію.



Опубліковано: 09 вересня 2016 року
Поділитися