Найближчим часом білоцерківці матимуть картку містянина

22 листопада відбулося засідання робочої групи з питань впровадження в місті Біла Церква Концепції муніципальної картки – картки білоцерківця. Провів засідання керуючий справами виконавчого комітету міської ради Максим Свірський.

В ході засідання було розглянуто стан виконання  протокольних доручень, які були надані членам робочої групи та КП БМР «Тролейбусне управління» в рамках реалізації суміжного проекту з автоматизації оплати проїзду у міському громадському транспорті. Зокрема:

- встановлення основних місць продажу та поповнення ресурсу транспортних електронних карток – (автобусні зупинки  Критий ринок, пл. Соборна, Вокзальна) та встановлення автоматичних терміналів на масиві Леваневського (на проти ПК ВАТ «Росава»);

- розроблення рекламного носія в місцях розповсюдження електронних карток;

- обговорення макету транспортної картки та картки білоцерківця, внесено ряд пропозицій по ньому;

- визначено відповідального  менеджера даного проекту з боку м. Біла Церква;

- проведення в місті публічно-інформаційних заходів та залучення активної громадськості Білої Церкви щодо популяризації впровадження електронного квитка та картки містянина;

- розроблення навчального плану для персоналу КП БМР «Тролейбусне управління» стосовно користуванням вищезазначеним електронним носієм.

    Керуючий справами виконавчого комітету міської ради повідомив, що міською владою вже проведено низку заходів стосовно забезпечення умов створення картки білоцерківця.

  Максим Свірський наголосив, що використання муніципальної картки планується не тільки отримувачами пільг, але й іншими містянами для застосування її в сферах охорони здоров`я, освіти, транспорту та для розрахунків у торгівельних закладах. Проте, основою «муніципальної» картки буде саме електронна картка для сплати за проїзд у міському пасажирському транспорті, так званий «електронний квиток».

 (Детально презентацію інвестиційного проекту на створення єдиної автоматизованої системи оплати проїзду на міському пасажирському транспорті м. Біла Церква можна подивитися тут_:
http://www.bc-rada.gov.ua/sites/default/files/2016/161123_prezentaciya_shchodo_investproektu.pdf).
 

Під час засідання виступили представники компаній MasterCard, Хай-тек офісу Україна, консорціуму АСТЕК,  ТОВ «КС-МЕХАТРОНІКС», ТОВ "Підприємство "Пластик Карта". Присутні обговорили основні напрямки подальшої роботи над реалізацією проекту муніципальної картки.

В заході взяли участь директор КП БМР «Тролейбусне управління» Руслан Степанський та члени робочої групи.



Опубліковано: 23 листопада 2016 року
Поділитися