Міська влада розглядає пропозиції та зауваження білоцерківців щодо схем руху громадського транспорту

25 листопада в м. Біла Церква відбулося засідання робочої групи по опрацюванню зауважень та пропозицій до комплексної схеми руху громадського транспорту міста. Провів засідання керуючий справами виконавчого комітету міської ради Максим Свірський.

Керуючий справами відмітив, що вищезазначена робоча група була створена з метою залучення активної громадськості міста, представників Громадської ради та структурних підрозділів міської ради до обговорення основних проблемних питань щодо схем руху громадського транспорту Білої Церкви. Всі зміни, які пропонуються проводитися в місті  в сфері транспортних перевезень будуть проходити поступово, з врахуванням пропозицій та зауважень білоцерківців з метою якісної та зручної організації руху маршрутних транспортних засобів.

Членами робочої групи було розглянуто колективні звернення жителів міста та Білоцерківського району стосовно схеми руху громадського транспорту та винесено ряд пропозицій по них. Зокрема:

звернення територіальних громад с. Фурси та с. Чмирівка  (Білоцерківського району) та депутата Київської  обласної ради О.Поляруша щодо перевезення  населення з вищезазначених сіл  до м. Біла Церква. Керуючий справами виконавчого комітету проінформував присутніх, що дані звернення розглянуті міською владою. Питання, які в них піднімаються належать до компетенції Білоцерківської районної державної адміністрації. Тому, було вирішено направити відповідний  лист до Білоцерківської РДА щодо вжиття  відповідних  дій.

- звернення депутата міської ради Т.Сербин  щодо  зміни схеми руху автобусного маршруту № 17.

колективне звернення жителів міста з проханням  не  відміняти автобусний  маршрут № 26. Члени робочої групи ознайомилися зі зверненням та схемою руху транспортних засобів Білої Церкви, яку запропонував Харківський автомобільно-дорожній університет та винесли пропозицію змінити автобусний маршрут № 8.

- колективне звернення жителів міста з проханням залишити  без  змін  автобусний  маршрут № 7. Робочою групою винесено пропозиції не вносити зміни в схему  руху даного маршруту та залишити його без змін.

- звернення громадян - продовжити  кінцеву  зупинку автобусного  маршруту № 3

від зал.ст. Роток до Одеської траси. Керуючий справами виконавчого комітету ознайомив членів робочої групи щодо змісту звернення громадян, присутніми було обговорено та винесено пропозицію продовжити  кінцеву  зупинку автобусного  маршруту № 3 від зал.ст. Роток до Одеської траси.

 В заході взяли участь члени робочої групи та громадськість міста.

 



Опубліковано: 25 листопада 2016 року
Поділитися