Фестиваль вуличного мистецтва «Вільна стіна»

     26-27 листопада   в нашому місті було реалізовано новий проект  відділу    у справах сім’ї та молоді  – фестиваль вуличного мистецтва «Вільна стіна».

     Фестиваль  проведено з метою виявлення та підтримки талановитої молоді, поширення та популяризація її творчих досягнень, популяризації  якісного вуличного мистецтва, а також переведення звичайних парканів та інших вуличних поверхонь в розряд мистецьких платформ.

     Даний проект  став спільною ініціативою відділу у справах сім’ї та молоді міської ради, громадського діяча Павла Лавруся, художника, дизайнера Владислава Гармаша  і  проводився за сприяння управління  житлово-комунального господарства міської ради  та  депутата Білоцерківської міської  ради Андрія Лєонова.

До участі у фестивалі   були долучені 13   молодих талановитих митців  Білгз     різних   міст  України, наймолодшому з яких 14 років:

1. Віктор Бикоріз
2. Владислав Гармаш
3. Владислав Іванов
4. Іліана Полякова
5. Антон Кудимов
6. Сергій Сімутін
7. Ігор Федів
8. Олексій Яровий
9. В'ячеслав Луніка
10. Анастасія Меркулова
11. Юрій Яценко
12. Поліна Петрова
13. Павло Горобинський


     Кожному учаснику заходу, начальником відділу у справах сім’ї та молоді  міської ради  Олександром Литвинчуком,  були вручені іменні дипломи за участь у міському фестивалі вуличного мистецтва «Вільна стіна».

О 16.00  26 листопада  всі  учасники та організатори фестивалю  запалили "свічку пам’яті" на знак вшанування жертв Голодомору 1932-1933 років.

 

 
 


Опубліковано: 28 листопада 2016 року
Поділитися