День відкритих дверей дитячо-юнацького клубу за місцем проживання «Надія»

28 вересня відділ у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради провів День  відкритих дверей  дитячо-юнацького клубу за місцем проживання «Надія» (б-р Олександрійський, 86). Це один з 7-ми дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання, які об’єднує міський Центр «Дивосвіт».

В ході свята, всі, хто зібрався в дворі біля клубу, могли пройтися екскурсією по «Надії», взяти участь у експрес-грі «Мандрівки цікавим святом»,  у конкурсній   програмі «А у нас, у дворі!». Ну,  і звісно, всі охочі могли дізнатися детальніше про роботу творчих об’єднань  «Пізнай себе» та «Креатив».

А також можна було познайомитися з творчістю  «Дитячого   хореографічного «Зразкового аматорського колективу «Надія» та колективу сучасної хореографії «Авангард».

Всі заняття  в гуртках студіях та секціях проводяться безплатно.

Близько двохсот дітей та батьків відзначали це свято в клубі «Надія»,  на свято завітав – керуючий справами міської ради Максим Сергійович Свірський.

Двері клубу відтепер постійно відкриті для дітей Білої Церкви, особливо які проживають в мікрорайонах від ДНС до Піонерської.



Опубліковано: 30 вересня 2016 року
Поділитися