Делегація Білої Церкви побувала на Дні міста Кременчука

Нещодавно Біла Церква відзначила 984-річницю з дня заснування міста. Традиційно до нас у гості завітали гості – делегації ряду міст побратимів із Польщі, Туреччини та українських міст, серед яких – були представники міста Кременчук. 

І ось, 24 вересня ц.р місто-побратим Білої Церкви – Кременчук також відзначив свій день народження. Цього року кременчужани відсвяткували ювілейну 445-річницю з дня заснування рідного міста.

За дорученням міського голови Геннадія Дикого привітати жителів м.Кременчук із святом було направлено делегацію на чолі із директором комунального підприємства міської ради «Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви» Назарієм Атаманчуком.

 Вітаючи від імені міського голови та всіх жителів Білої Церкви кременчужан, Назарій Атаманчук відмітив,  що Кременчук стало одним із кращих курортів України завдяки працьовитим і небайдужим людям, які своєю щоденною, кропіткою працею роблять все можливе заради процвітання рідного міста. Наголосив, що Біла Церква готова до плідної співпраці та обміну досвідом із Кременчуком в різних сферах життєдіяльності, побажав його жителям достатку, мирного неба та вручив міському голові м.Кременчук Віталію Малецькому пам’ятні подарунки. 

Керівництвом Кременчука  для гостей, серед яких були й представники міст з Республіки Польща, Республіки Болгарія, Посольства Литовської Республіки в Україні та  м.Бердянськ було органзовано офіційну зустріч. Віталій Малецький  презентував гостям соціально-економічний потенціал Кременчука, розповів про провідні промислові підприємства міста, а також про ті проекти, які кременчуцька міська влада планує втілити в життя.

Крім того, в ході засідання «круглого столу» під назвою:  «Досвід розвитку міст», який відбувся в рамках святкування  гості  поділилися своїм досвідом, надбаннями та інноваціями у  різних галузях життєдіяльності свої міст, громад і регіонів. Обговорили можливості залучення інвестицій до українських міст для їх розвитку.  Кременчужан цікавив досвід створення індустріальних парків в українських та, особливо,  європейських  містах, які зробили величезний крок у своєму економічному розвитку. 

Господарі щиро дякували всім гостям за те, що вони відгукнулися на запрошення кременчуцької міської влади і завітали до Кременчука, щоб разом з городянами відзначити його ювілейний день народження, а також поділитися цінним досвідом.



Опубліковано: 28 вересня 2016 року
Поділитися