Cвяткування Міжнародного дня захисту дітей

01 червня в м.Біла Церква відбувся ряд заходів з нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей.

Під час урочистого відкриття свята присутніх дітей від імені міського голови В.Савчука привітав його заступник М.Антонюк, наголосивши на  заходах, які проводить міська влада щодо підтримки талановитих та обдарованих дітей, організації їх змістовного дозвілля та ін. Висловив слова вдячності батькам і педагогам за сприяння в розвитку молодих талантів та вручив 20-м вихованцям шкіл мистецтв свідоцтва стипендіатів міського голови за 2013-2014 навчальний рік.

Присутніх також привітав начальник управління освіти і науки міської ради Ю.Петрик, який вручив представникам гуртків позашкільного виховання міських закладів освіти та позашкільних навчальних закладів  грамоти управління – «Кришталева Жар-Птиця». Ряд дітей також отримали грамоти та дипломи за перемогу в різних конкурсах обласного рівня.

В ході свята відбулись виступи кращих мистецьких колективів міста в музично-розважальній програмі «Живеться в мирі і добрі білоцерківській дітворі», конкурс малюнка на асфальті та ін.

Цього ж дня в рамках святкування Міжнародного дня захисту дітей відбулася патріотична акція «Ми за єдину Україну», метою якої є об’єднання зусиль учнівської молоді навколо ідеї єднання України заради миру та щасливого майбутнього дітей.

В ході акції близько 500 дітей міських навчальних закладів, які  символічно вирушивши колонами із східної та західної частин Білої Церкви з’єдналися в центрі міста та утворили живу карту України. Учасники акції також  розгорнули Державний Прапор України.

В заходах взяли участь заступник директора департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації В.Рогова, начальник відділу культури і туризму міської ради П.Красножон,   представники громадськості міста, журналісти міських ЗМІ та ін.



Опубліковано: 02 червня 2014 року
Поділитися