Cвятково-концертна програма для дітей, хворих на ДЦП

22 січня в Білоцерківському центрі соціальної реабілітації змішаного типу для інвалідів та дітей-інвалідів «Шанс» (директор - В. Крижанівський) відбулася святково-концертна програма для дітей, хворих на ДЦП, за сприяння депутатів Білоцерківської міської ради С.Істоміна( депутатська група «Патріоти міста»), В.Кропивницького(фракція Партії регіонів).

Зі словами вітань з нагоди Новорічних та Різдвяних свят до присутніх звернувся архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин, який побажав дітям Божого благословення та спокою в душі, а дорослих закликав творити доброчинні справи та всіляко підтримувати дітей з обмеженими фізичними можливостями.

Від імені міського голови В.Савчука присутніх привітала керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко, яка побажала їм здоров’я та достатку в новому році, висловила слова вдячності батькам дітей-інвалідів і всім, хто причетний до їх навчання та виховання.

В ході свята присутні мали змогу прослухати виступ оркестру Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.Саксаганського, квартету колядників Білоцерківської єпархії. Вихованці Білоцерківського центру соціальної реабілітації змішаного типу для інвалідів та дітей-інвалідів «Шанс» також отримали солодкі подарунки.

В заході взяли участь начальник  управління соціального захисту населення міської ради Г.Мельніченко, представники духовенства, бізнесових структур, міських ЗМІ.



Опубліковано: 22 січня 2013 року
Поділитися