Cемінар для депутатів міської ради з питань регуляторної діяльності та земельного законодавства

27 лютого в м.Біла Церква відбувся семінар для депутатів міської ради з питань  регуляторної діяльності та земельного законодавства.

Відкриваючи семінар міський голова В.Савчук наголосив на важливості розгляду питань, пов’язаних із оновленням генерального плану міста та визначення меж Білої Церкви, оскільки це впливає на її соціально-економічний розвиток  та забезпечення життєдіяльності.

В ході семінару присутні були детально ознайомлені із законодавством України, щодо регулювання земельних відносин, зупинилися на заходах, які необхідно провести  міською владою по оновленню генерального плану м.Біла Церква,  переведення його в електронну модель, розробки плану зонування території та ін.

Також присутні були поінформовані про організаційну роботу виконавчого комітету міської ради щодо визначення меж міста та про порядок нарахування нормативно-грошової оцінки земель, на яких розміщені виробничі об’єкти.

З піднятими питаннями присутніх ознайомили  заступник директора департаменту містобудування і архітектури та розвитку інфраструктури Київської облдержадміністрації В. Глеба, начальник управління    містобудування і архітектури Білоцерківської міської ради Г. Кревський,начальник управління Держземагентства у м.Біла Церква Ю.Савчук.

В семінарі взяли участь заступники міського голови,  члени виконкому міської ради, представники міських ЗМІ та ін.



Опубліковано: 27 лютого 2013 року
Поділитися