Cемінар для депутатів міської ради

21 січня м. Біла Церква відбувся семінар для депутатів міської рад щодо механізму встановлення місцевих податків та зборі в м.Біла Церква на 2015рік.

В ході семінару заступник міського голови Г.Джегур наголосив присутнім, що з 01 січня 2015 р. набрав чинності Закон України від 28.12.2014р. № 71-VІІІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи». Зокрема, даний Закон України включає ряд місцевих податків до яких належать: податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортний,  земельний податки та єдиний податок. Крім того, до місцевих зборів належать – збір за місця для паркування транспортних засобів та туристичний збір.

Відмітив, що проект рішення про встановлення місцевих податків та зборів в м.Біла Церква на 2015рік буде винесено на засідання сесії міської ради, яке відбудеться 22 січня ц.р..

Під час заходу перший заступник начальника Білоцерківської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби у Київській області О.Чустіль та ряд працівників даної установи детально ознайомили присутніх із механізмом нарахування ставок вищезазначених податків та зборів,  надали відповіді на поставлені питання щодо їх формування та ін.

 В семінарі взяли участь члени виконавчого комітету міської ради,  представники Білоцерківської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби у Київській області, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 21 січня 2015 року
Поділитися