Cемінар-тренінг на тему: «Вдосконалення діяльності Центру надання адміністративних послуг»

06-07 листопада в м.Біла Церква відбуватиметься семінар-тренінг на тему: «Вдосконалення діяльності Центру надання адміністративних послуг».

Відкриваючи семінар-тренінг заступник міського голови Г.Джегур та заступник директора департаменту економічного розвитку і торгівлі Київської обласної державної адміністрації Т.Ревенко наголосили на важливості проведення таких семінарів –тренінгів, адже їх метою та завданням є сприяння покращенню якості надання адміністративних послуг через вдосконалення  діяльності відповідних центрів, обмін знаннями по впровадженню  державної політики та розвитку законодавства з питань адміністративної реформи і адміністративних послуг,  вивчення зарубіжного та українського досвіду щодо кращих форм і практик в даній сфері, формування навиків для роботи над переліком послуг та ін.

Під час заходу координатор проектів представництва Фонду Фрідріха Науманна  в Україні В.Олійник  ознайомив присутніх із історією та основними напрямками діяльності даного Фонду щодо підтримки розвитку демократичних і правових інституцій, побудови відкритих ринкових економік та ін. За фінансової підтримки представництва Фонду Фрідріха Науманна  в Україні проводиться семінар-тренінг в м.Біла Церква.

В ході заходу учасниками будуть розглянуті та обговорені ряд питань, серед яких  - адміністративні послуги: доктрина та правове регулювання; організація діяльності та облаштування Центру надання адміністративних послуг згідно з українським та зарубіжним досвідом, практичні засади (технологія) створення відповідних Центрів. Присутні ознайомляться із досвідом м. Вінниця щодо організації діяльності Центрів надання адміністративних послуг та автоматизації документообігу «Прозорий офіс» та ін.

В рамках семінару-тренінгу також буде проведена практична робота з вдосконалення  навиків формування реєстру адміністративних послуг, складання інформаційних та технологічних карток послуг та ін.

З даних питань доповідатимуть заступник голови правління Центру політико-правових реформ (м.Київ) В.Тимощук,  заступник голови правління, експерт з адміністративних послуг ЛГО Центр досліджень місцевого самоврядування (м.Львів) І.Бригілевич, заступник директора департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Є. Іщук, заступник начальника відділу програмного забезпечення та зв’язку департаменту інформаційних технологій Вінницької міської ради О.Буняк та ін.

В роботі семінару-тренінгу беруть участь депутати міської ради, представники структурних підрозділів міської ради, представники організацій – суб’єктів надання послуг м.Біла Церква та ряду районів Київщини, міських ЗМІ та ін.



Опубліковано: 06 листопада 2013 року
Поділитися