90-річчя Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІст. №1

12 жовтня в м.Біла Церква відбулися урочистості з нагоди 90-річчя Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІст. №1 з поглибленим вивченням слов’янських мов (директор – О.Веред).

Від імені міського голови В.Савчука присутніх привітав його заступник М.Антонюк, який зазначив, що Білоцерківська спеціалізована школа І-ІІІст. №1 з поглибленим вивченням слов’янських мов – одна з кращих у м.Біла Церква. Наголосив, що багато її випускників, стали гордістю не лише школи, а й міста, висловив слова вдячності ветеранам та нинішнім вчителям школи, побажав всім міцного здоров’я, творчої наснаги та вручив цінний подарунок.

Присутні також отримали вітання від народного депутата України В.Чудновського, який вручив колективу школи грамоту та цінний подарунок, начальника управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Н.Клокар, яка оголосила вітальну адресу від голови Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюка та подарувала комп’ютерне обладнання, начальника управління освіти і науки міської ради Ю.Петрика, який вручив деяким ветеранам, які працювали та молодим вчителям, які сьогодні працюють у Білоцерківській спеціалізованій школі І-ІІІст. №1 з поглибленим вивченням слов’янських мов   грамоти та подяки управління освіти і науки міської ради та ін.



Опубліковано: 15 жовтня 2012 року
Поділитися