«7 чудес України» в Білій Церкві

23 серпня в День Державного Прапора України Білу Церкву відвідав Микола Томенко голова Оргкомітету всеукраїнської акції «7 чудес України», засновник Фонду «Рідна країна» разом з журналістами центральних телеканалів.  Основна мета – ознайомитися з нашим містом, яке стало фіналістом акції «7 чудес України: історичні міста та містечка».

Прес-тур організовано з ініціативи голови Київської обласної ради Ганни Старикової  та за сприяння міського голови Геннадія Дикого та депутата Київської обласної ради Ольги Бабій.

Микола Томенко на зустрічі з міським головою зазначив: «Голосування показує, що Біла Церква є одним з фаворитів. Остаточне рішення буде прийматися за результатами голосування та висновків експертів. Але інтуїція мені підказує, що вірогідність попасти в переможці у Білої Церкви висока. Це означає, що ми тоді відзнімимо фільм про місто і розмістимо його на телеканалах".

В цей день  Микола Томенко відвідав торгові ряди БРУМ, Костел Св. Івана Хрестителя, Замкову гору. Найбільше часу знімальна група провела в Дендропарку «Олександрія». Гості відвідали «Китайський місток»,  «Руїни», «Ротонду», Урочище «Палієва гора» та «Голендерня». Приємно були здивовані гості виступом фіналістки «Голос.Діти» Насті Багінської в Колонаді «Луна».

Крім того, Микола Томенко привітав мешканців під час урочистостей з нагоди Дня Державного Прапора на площі біля міської ради та завітав на святкові заході до Дня Прапора та Дня води в Парк відпочинку ім.Т.Г.Шевченка.

Спілкувалися з журналістами, розказували про місто та визначні пам’ятки архітектури, про  історію Білої Церкви та плани розвитку на майбутнє: міський голова Геннадій Дикий, народний депутат України 7-го скликання Володимир Полочанінов , депутат Київської обласної ради Ольга Бабій , історик, краєзнавець Євген Чернецький та просто мешканці Білої Церкви.

В заході взяли участь народний депутат України 8-го скликання Хвича Мепарішвілі,  голова Київської обласної ради Ганна Старикова.

Підтримати  та віддати свій голос за Білу Церкву можна до 25 вересня за посиланням: http://7chudes.in.ua/opytuvannya-2016/

За підсумками опитування експертів та інтернет-голосування (50/50) будуть визначені переможці цієї акції, яких оголосять 27 вересня 2016 року, на День туризму.



Опубліковано: 23 серпня 2016 року
Поділитися