550 дітей загинуло в Україні через російську агресію: пам’ятаємо, не забудемо

4 червня - День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України та Міжнародний день невинних дітей-жертв агресії.

Станом на сьогодні через російську агресію в Україні Офісом Генерального прокурора зафіксовано 1354 випадки поранення та 550 фактів загибелі дітей.

550 діток Україна втратила через цинічне бажання росії знищити нашу державу і нашу націю!

Вся Україна сьогодні схилить голову у жалобі та шані про кожну дитину, яку втратила Україна. Схилили голови і жителі Білої Церкви під час заходів вшанування. Місцевою владою, спільно з Київським обласним музично-академічним театром ім. П.Саксаганського було організовано пам’ятну інсталяцію.

В пам’ять про кожного з них на штучному дереві було прикріплено 550 дзвоників.

Жителі громади поклали квіти, іграшки та запалені лампадки. Ми пам’ятаємо про кожного хлопчика, про кожну дівчинку, які стали янголятками. Ми не пробачимо жодної втрати ворогу.

Панахиди за загиблими дітками проведені у церкві Петра Калнишевського, Преображенському Соборі, храмі Покрова Божої Матері.

Протягом дня, всі хто бажає, може прийти до театру ім.П.Саксаганського та покласти іграшки та квіти в пам’ять про янголяток України.

Згадаємо кожного, хто міг би жити, радіти, створити родини, ростити власних дітей, якби не клятий ворог…

550 дітей загинуло в Україні через російську агресію: пам’ятаємо, не забудемо


Опубліковано: 04 червня 2024 року
Поділитися