50 річниця одруження: міцні стосунки випробувані часом

Цими днями дві білоцерківських пари відзначили родинний ювілей – Золоте весілля.

11 серпня 50 років сімейного життя святкували Спаські Анатолій Пантелеймонович та Ганна Данилівна, а 12 серпня - Шевченки Василь Йосипович та Ніна Миколаївна.  

50 років спільного подружнього життя – це великий відрізок часу. Люди, які прожили разом півстоліття, довели взаємну любов, повагу, довіру і відданість.

Саме в цей день пара може повернутися у далеке минуле та ще раз пережити ті чудові моменти коли вони взяли шлюб.

17 серпня, ювілярів привітали представники влади. Від імені міського голови Геннадія Дикого його заступник Катерина Возненко та начальник управління молоді і спорту Олексій Копишинський вручили їм подяки міської ради, квіти та подарунки.

«  Вітаю вас із святом, бажаю щирих емоцій, отримання щоденної радості від дітей, онуків. Шануйте  життя, яке ви прожили у мирі і злагоді разом та цінуйте кожну мить, яка у вас попереду. Мабуть нелегко прожити 50 років разом, але ті пари, що пройшли цей шлях є взірцем для всіх, особливо для молоді», - зазначила Катерина Возненко. Ювілярам вона побажала, аби їхні домівки залишалися затишними і теплими, щоб любов була до кінця взаємною та щирою, а в будинках панували достаток і добробут.

У кожної родини свої історії знайомства, одруження, у кожного по-різному йшла стежина життя, але спільні вони в одній думці: щоб прожити довго та щасливо – подружній парі потрібно поважати один одного, підтримувати та поступатися у складні хвилини.

Про родину Шевченків: Ніна Миколаївна – педагог, працювала з дітками у дитячому садочку, а Василь Йосипович – починав  свій трудовий шлях електромонтером на Білоцерківському комбінаті шин і гумоазбестових  шин (нині ПРАТ «Росава»), де ще й досі працює і за 50 років роботи є заслуженим працівником ПРАТ «Росава», лауреатом заводської премії.

У них народилося двоє дітей, а зараз вже мають троє онуків.

Про родину Спаських:  Ганна Данилівна працювала на Радіокераміці монтажником, потім машиністом насосної станції на Білоцерківводоканалі. Анатолій Пантелеймонович був монтером експлуатаційно-технічного вузлу зв’язку та електромеханіком в Укртелекомі.

Подружжя виховало двох дітей та допомагають виховувати 2 онуків, перебуваючи на пенсії.

Приєднуємося до привітань та бажаємо спільних довгих років у мирі і злагоді золотим парам.

50 річниця одруження: міцні стосунки випробувані часом


Опубліковано: 18 серпня 2023 року
Поділитися