22.12 Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

22 грудня  відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

 

 Під час засідання були внесені зміни в додаток до рішення виконавчого  комітету Білоцерківської міської  ради від 28 листопада 2017року № 448 «Про затвердження переліку об’єктів і заходів, що фінансуються у 2017 році за рахунок субвенції з державного  бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо  соціально-економічного розвитку окремих територій» шляхом викладення його в новій редакції. Зміни пов’язані із перерозподілом коштів державного бюджету за вже виконані  роботи  по капітальному ремонту покриття тротуарів на суму 1млн грн по провулку Грузинському, вул. Офіцерська,  вул. Курсова, вул. І.Кожедуба.

 

Друге рішення було аналогічне - внесені зміни в додаток до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської  ради від 12 вересня 2017 року № 320 шляхом викладення його в новій редакції. Зміни внесені також до розподілу коштів за виконані капітальні ремонти доріг  по пров. Січових стрільців третій, вул.Київська й  тротуару по вул. і.Кожедуба на загальну суму 1 млн 400 тис. грн.

 

Внесені зміни в додаток до рішення виконавчого комітету міської  ради від 28 листопада 2017 року № 449 шляхом викладення його в новій редакції також стосувалися  такого ж розподілу коштів. Зокрема, розподілено 200 тис. грн на ремонт дорожнього покриття  вул.Січневого прориву, Привокзальна, Курсова. Всі роботи були завершені раніше.

22.12 Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету


Опубліковано: 22 грудня 2017 року
Поділитися