20-річчя з дня заснування спільного підприємства «Укрінтерм»

15 лютого в м.Біла Церква відбулися урочистості з нагоди 20-річчя  з дня заснування  спільного підприємства «Укрінтерм» (генеральний директор – член виконавчого комітету П.Мороз).

Спільне підприємство «Укрінтерм» - вітчизняний виробник обладнання, працює на ринку впровадження автономних систем теплопостачання. На сьогодні - це система підприємств –партнерів з усіх регіонів України, діяльність яких базується на використанні новітніх енергоефективних технологій виробництва, кращих європейських  стандартів. Дане підприємство  перше серед  підприємств-виробників  опалювального обладнання в Україні, яке впровадило  Сиcтему Менеджменту Якості згідно з вимогами  міжнародного стандарту ISO 9001:2000 і Систему Екологічного Менеджменту, яка розроблена за міжнародним стандартом ISO 14001:2000 для проектування, виробництва та реалізації теплогенеруючого обладнання і систем холодного та гарячого водопостачання, що підтверджено міжнародним сертифікатом.

Підприємство займається проектуванням, виробництвом, монтажем, сервісним обслуговуванням та постачанням опалювального обладнання. Обладнання є конкурентоспроможним та працює на ринках Росії, Білорусії, Молдови, Грузії. Двадцятирічний досвід діяльності на ринку теплогенеруючого обладнання України та країн СНД свідчить про великі можливості товариства щодо асортименту, обсягу обладнання і послуг.

Вітаючи колектив спільного підприємства «Укрінтерм» із ювілеєм, міський голова В.Савчук наголосив, що дане підприємство є зразком  успішного розвитку підприємництва в Білій Церкві, адже завдяки щоденній кропіткій праці його працівників та особливо генерального директора – П.Мороза, який є генератором ідей,  підприємство, за досить короткий час, спромоглося досягти визнання не тільки  в Україні, а й за кордоном. Міський голова поінформував про співпрацю міської влади з даним підприємством по впровадженню енергозберігаючих технологій на ряді міських об’єктів. Наголосив, що спільне підприємство «Укрінтерм» - це робочі місця, гідна заробітна плата, наповнення місцевого бюджету та ін. Побажав колективу підприємства подальшого розвитку, продовження запровадження сучасних технологій у виробництво та вручив нагрудний знак «Відзнака міського голови» і грамоти міської ради та виконавчого комітету працівникам підприємства.

В ході заходу присутніх привітав   перший заступник Міністра інфраструктури України К.Єфименко зазначивши, що підприємство такого напрямку було створено одним із перших в Україні, відмітив вагоме значення спільного підприємства «Укрінтерм» для подальшого розвитку малого підприємництва в державі, побажав керівництву вдалого ведення бізнесу та вручив генеральному директору – П.Морозу Острозьку Біблію і три путівки на відпочинок до Німеччини для кращих працівників.

Від імені голови Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюка  колектив спільного підприємства привітав його заступник В.Максименко, вручивши ряду працівників Почесну грамоту та подяки Київської обласної державної адміністрації.

Колектив спільного підприємства «Укрінтерм» із ювілеєм також привітали депутати Київської обласної ради, члени виконавчого комітету Білоцерківської міської ради І.Шилов, А.Даниленко, президент Київської обласної торгово-промислової палати О.Рябоконь, голова Білоцерківської районної державної адміністрації А.Немна, член-кореспондент Національної академії наук України Є.Нікіфорович та ін.

На адресу підприємства була надіслана  вітальна адреса від українського державного діяча, голови Верховної Ради України І та ІІІ скликань І.Плюща.

Ряд працівників були нагороджені Почесними грамотами Київської обласної ради, Дипломами та Почесними грамотами Торгово-промислової палати України, подяками  Білоцерківської районної державної адміністрації,  цінними подарунками та ін.

В урочистостях взяли участь партнери спільного підприємства «Укрінтерм» з ряду регіонів України, Росії, представники громадськості та міських ЗМІ.

 



Опубліковано: 17 лютого 2014 року
Поділитися