16 березня працівниками Білоцерківського районного відділу в рамках Всеукраїнської акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

    16 березня  працівниками Білоцерківського районного відділу в рамках Всеукраїнської акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» було проведено пізнавальну бесіду з учнями 11 школи у приміщенні Центральної бібліотеки для дітей.

 

    Активно пізнаючи світ та задовольняючи свою воістину невимірну допитливість, діти часто-густо й гадки не мають про різні небезпеки, котрі на кожному кроці підстерігають їх навіть у, здавалось би, цілком звичайних умовах. Навчити дітей правильно реагувати на різні нетипові ситуації та обставини покликані насамперед батьки та, звісно, вчителі. Активно долучаються до цього процесу і рятувальники.. 

 

    Спілкування із школярами виявилося надзвичайно цікавим. Діти не лише уважно слухали про причини та наслідки пожеж, а й активно відповідали на запитання і розповідали свої історії. Дітям розповіли про особливості щоденної роботи вогнеборців, водолазів, піротехніків. Усім нагадали основні правила безпеки життєдіяльності, яких необхідно дотримуватись усюди: у школі, вдома, надворі та під час відпочинку. Крім того, школярам нагадали алгоритм дій на випадок пожежі, показали, як правильно користуватися вогнегасником.

 

    Під час заходу школярів ознайомили з правилами пожежної безпеки в побуті, а також нагадали номер телефону за яким необхідно телефонувати у разі виникнення надзвичайної ситуації, в тому числі пожежі. державної служби з надзвичайних ситуацій надали вичерпні відповіді на запитання дітям з тематики безпеки життєдіяльності.

На завершення заходу школярі  щиро подякували за дуже цікаву, змістовну, корисну та повчальну акцію.

16 березня працівниками Білоцерківського районного відділу в рамках Всеукраїнської акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»


Опубліковано: 20 березня 2017 року
Поділитися