02.06 Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

02 червня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

 

Діти з Попаснянського району відпочиватимуть у Білій Церкві

 

Під час засідання було прийнято рішення про організацію відпочинку групи дітей із Попаснянського району Луганської області в закладах міста Біла Церква.

 

Дане рішення прийнято з метою вирішення питань щодо належної організації відпочинку дітей, які проживають в  безпосередній зоні проведення антитерористичної операції.

 

Так, згідно зі меморандумом про співпрацю між управлінням освіти і науки Білоцерківської міської ради та управлінням освіти Попаснянського району Луганської області до Білої Церкви завітає група школярів у кількості 20 осіб.

 

Діти з 06 по 23 червня 2017 року будуть відпочивати у пришкільному таборі для лідерів учнівського самоврядування «Успішний крок» при Білоцерківській гімназії № 2. Регламентом роботи табору передбачена зайнятість дітей у будні дні з 9:00 год. до 15.00 год.

 

Проживатимуть гості, разом із двома супроводжуючими їх педагогами, в центрі соціально-психологічної реабілітації дітей «Злагода».

 

До речі, діти з Луганщини вже вдруге відпочиватимуть у нашому місті. Минулого разу вони приїжджали до Білої Церкви на весняних канікулах.  Ми раді вітати гостей.  Наше місто завжди готове підтримати та допомогти.

 

Працюємо над залученням грантів та кредитів на модернізацію вуличного освітлення

 

В ході засідання затверджено склад робочої групи із реалізації проекту «Реконструкція та модернізація мереж вуличного освітлення  м. Біла Церква шляхом технічного переоснащення». 

 

Дана робоча група працюватиме над  організацією та проведенням необхідних заходів щодо реалізації даного проекту в рамках Програми кредитування енергозбереження  НЕФКО.  Метою проекту є отримання фінансування у вигляді грантів та кредитів, що необхідні місту для проведення робіт по запровадженню сучасних енергозберігаючих технологій. Розглядатиметься можливість заміни вуличного освітлення на деяких вулицях міста, де витрати на утримання мереж є дуже великими.

 

Аби виявити несанкціоновані приєднання до мережі зливової каналізації

 

Члени виконавчого комітету внесли зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 14 жовтня 2014 року № 382 «Про  створення комісії  з питань виявлення та ліквідації несанкціонованих приєднань та  викидів стоків  громадянами та організаціями до мережі зливової каналізації та безпосередньо у водні об’єкти у місті Біла Церква».  Так, затверджено новий склад комісії, яка відновить свою роботу  та при виявленні  таких випадків вживатиме відповідних заходів.

 

Також були внесенні зміни до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської  ради «Про деякі питання щодо розміщення об’єктів  зовнішньої реклами» № 181 від 23 травня 2017 року.

02.06 Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


Опубліковано: 02 червня 2017 року
Поділитися