Про тарифи на ритуальні послуги

Проекти рішень виконавчого комітету
№ 0
Від: 15 листопада 2018 року
герб

БІЛОЦЕРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Розглянувши подання департаменту житлово-комунального господарства  Білоцерківської міської  ради від   13 листопада  2018року за № 2225, відповідно до Закону України «Про поховання та похоронну справу», ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою гарантування належного поховання померлих шляхом своєчасного й у повному обсязі надання окремих видів ритуальних послуг у відповідності до «Необхідного мінімального переліку вимог щодо порядку організації поховання і ритуального обслуговування населення», затвердженого наказом Держжитлокомунгоспу України від 19.11.2003року № 193 зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 08.09.2004 року за № 1112/9711 та «Єдиної методики визначення вартості надання громадянам необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, реалізації предметів ритуальної належності» затвердженої наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства №194 від 19.11.2003 року і приведення тарифів на ритуальні послуги до економічно обґрунтованого рівня з урахуванням інтересів населення та відшкодування фактичних витрат підприємства, які відповідають нормам чинного законодавства України, виконавчий комітет міської ради вирішив :

            1.Встановити з 01січня 2019року:

                  1.1.Тарифи на ритуальні послуги згідно додатку 1.

                  1.2.Тарифи на ритуальні послуги  що відшкодовуються  у відповідності до Порядку проведення безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги  та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій та інвалідів війни затвердженого постановою кабінету міністрів України від 28. 10. 2004 року № 1445 та у відповідності до ст. 14 Закону України     « Про поховання та похоронну справу» згідно додатку 2.

2. Відділу інформаційних ресурсів та зв’язків з громадськістю надати дане рішення для оприлюднення в засобах масової інформації.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови згідно розподілу обов’язків.

Міський голова                                                                                Г.А. Дикий