Надання відновлюючих послуг щодо ліквідації аварійних ситуацій на різних об'єктах благоустрою Білоцерківської міської територіальної громади

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі


Головний розпорядник коштів : Департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради.


Предмет закупівлі: Надання відновлюючих послуг щодо ліквідації аварійних ситуацій на різних об'єктах благоустрою Білоцерківської міської територіальної громади (код ДК 021:2015 - 45450000-6 - Інші завершальні будівельні роботи)


Ідентифікатор закупівлі : UA-2023-01-06-002785-a


Обгрунтування доцільності закупівлі: У відповідності до положень Кодексу Цивільного Захисту України до повноважень органів місцевого самоврядування у сфері цивільного захисту зокрема належить організація аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на відповідній території, а також радіаційного, хімічного, біологічного, медичного захисту населення та інженерного захисту територій від наслідків таких ситуацій. Згідно з Положенням про департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради, затвердженого рішенням Білоцерківської  міської ради від 28.07.2022 р. № 2795-31-VIII, однією із функцій департаменту є виконання заходів, спрямованих на забезпечення сталої роботи об’єктів галузі житлово-комунального господарства в умовах виникнення стихійного лиха, аварій, катастроф і ліквідація їх наслідків.

З викладеного вбачається, що організація аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Білоцерківської міської територіальної громади відноситься до повноважень Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради.


Обгрунтування обсягів закупівлі: Обсяг закупівлі послуг:  Надання відновлюючих послуг щодо ліквідації аварійних ситуацій на різних об'єктах благоустрою Білоцерківської міської територіальної громади (код ДК 021:2015 - 45450000-6 - Інші завершальні будівельні роботи) на 2023 р. визначено із урахуванням обсягів аналогічних послуг минулих періодів.


Обгрунтування технічних та якісних характеристик:. Вимоги щодо технічних та якісних характеристик предмету закупівлі визначено на підставі державних норм та правил, якими нормується надання кожного виду послуг, що є предметом цієї закупівлі.

     

Обгрунтування очікуваної вартості закупівлі: Очікувана вартість закупівлі послуг:  Надання відновлюючих послуг щодо ліквідації аварійних ситуацій на різних об'єктах благоустрою Білоцерківської міської територіальної громади (код ДК 021:2015 - 45450000-6 - Інші завершальні будівельні роботи) розрахована на основі «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» затвердженої Наказом Мінекономіки № 275 від 18 лютого 2020 № 275 методом розрахунку очікуваної вартості на підставі закупівельних цін минулих закупівель з урахуванням індексу інфляції та встановлених тарифів на певні види послуг та складає 200 000,0 грн з ПДВ.




Начальник відділу-центру оперативного реагування управління телекомунікацій департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради



Світлана КУЗНЕЦОВА

067 310 77 55



 


Опубліковано: 10 січня 2023 року
Поділитися